17-02-2017, 07:54
Matka Natura prezentuje, że z kuchennych resztek można w domu hodować warzywa. Nic
nie może się zmarnować. Sezon wegetacyjny jeszcze się nie zaczął, a organizm dopomina się już chlorofilu (przynajmniej mój).
https://m.facebook.com/Genialne-Triki-16...0059489124
Zestawienie trzynastu warzyw i owoców, które odrosną z resztek.
http://krytykakulinarna.com/warzywa-z-parapetu
A wiecie, że pestki avokado się jada? Tylko, że są bardzo gorzkie. Ale po troszeczku...
http://www.naturalneoczyszczanie.pl/2014...z-awokado/
A posialiście już rzeżuchę?
nie może się zmarnować. Sezon wegetacyjny jeszcze się nie zaczął, a organizm dopomina się już chlorofilu (przynajmniej mój).
https://m.facebook.com/Genialne-Triki-16...0059489124
Zestawienie trzynastu warzyw i owoców, które odrosną z resztek.
http://krytykakulinarna.com/warzywa-z-parapetu
A wiecie, że pestki avokado się jada? Tylko, że są bardzo gorzkie. Ale po troszeczku...
http://www.naturalneoczyszczanie.pl/2014...z-awokado/
A posialiście już rzeżuchę?