Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie sortujmy na rzeczy ważne i ważniejsze. Do tej pory jeszcze żadne obchody rocznicy ani miesięcznicy nie pomogły choremu dziecku jak WOŚP, która w tym celu gra co roku.
Zresztą dobry menedżer zaplanowałby tak terminy, aby zrobić remont przed 70-leciem (oczywiście nie szkodząc nim uczniom) i jednocześnie nie rezygnując z występów WOŚP.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
31-12-2015, 18:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2015, 18:30 przez uczniak11.)
Dziwny jeteś bardzo dziwny,a dlaczego upierasz się przy szkole.Co jest w szkole ,a nie ma w świelicy.Sprawnie Ci idzie szkalowanie dyrektora skoro z Ciebie taki dobry menadżer to zorganizuj WOŚP w świetlicy.Co nie będzie komu posprzątać czy opłaty za drogie co?Remont jest z dobrej woli i akurat tak pasuje ludziom którzy to robią również dla naszych dzieci i nie wciskaj ludziom ciemnoty,że ktoś jest przeciwny ratowaniu dzieci bo to nie fairpley.Gdyby nie było gdzie to rozumiem ,ale jest świetlica.
Nikt nie będzie dyktował terminu remontów w szkole,nie pomagasz nie dyskutuj.Jest miejsce na takie imprezy i nie ma o czym gadać.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Byłem ostatnio w szkole , muszę powiedzieć że widać że nowy gospodarz robi dużo dobrego . Mam nadzieje że teraz pewna pani która utyskiwała na to że nie może zorganizować imprezy WOŚP w szkole przeprosi Pana dyrektora i przestanie wsadzać nos w sprawy które jej nie dotyczą , wszak nie została wybrana do ,,mieszania '' w głowach mieszkańców a skupi się na wypełnianiu swoich obowiązków zapisanych w statucie sołectwa. Panie dyrektorze masz Pan moje poparcie , tylko tak dalej.